top of page

Pressure Canning NL Community

Openbaar·261 Canner

Gisteren de pessure canner ontvangen, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen hem te gebruiken. Al wel schoon gemaakt, juiste ventiel er op (ik zit op 450meter) en heel veel lezen en filmpjes gekeken.

Ik was eigenlijk aan het kijken naar een weckpan, maar toen ik hier op kwam raakte ik erg enthousiast.

2 weken geleden heb ik ratatouille (zonder vlles) ingemaakt (potten omgedraaid toen ze warm waren), maar ik begin na al het lezen over botulisme me erg af te vragen of dit een goed idee was.

Mijn vraag: Kan ik de ratatouille opnieuw goed opwarmen, dan in potten doen en alsnog pressure cannen?

En de volgende vraag,: kan je sambal ook pressure cannen?

liane
Sep 07

bedankt, vandaag mn 1epoging wortel en courgette gedaan en dat lijkt iig geslaagd.

ik zal het met de sambal binnenkort een keer proberen.

Like
bottom of page