top of page

Pressure Canning NL Community

Public·580 Canner

Pinned Post

Pressure Canning Products
Pressure Canning Products

Welkom Pressure Canners!


Leuk dat je een onderdeel bent van deze groep. Wij hebben voor jullie een video gemaakt die je meeneemt door de verschillende mogelijkheden van de community. Tip: Bekijk deze eerst voordat je actief aan de slag gaat.




Dit is de link voor de mobiele app:

http://www.mobileapp.app/to/xD8IWoG?ref=mam 


g.m. bakker
g.m. bakker

E-book

Hallo, ik heb het ebook besteld. Maar de link werkt niet. Met de winkel gemaild en men raadt me aan om aan iemand te vragen of hij of zij mij het eboek kan toesturen naar mijn email. Bij deze: wie wil mij het ebook electronisch toesturen?

Alvast hartelijk dank. Gert bakker.

Mijn email is: g.m.bakker.psy@gmail.com

33 Views
g.m. bakker
g.m. bakker
9 hours ago

Hallo allemaal, ik heb van sabrina het boek ontvangen. Ben t nu aan t uitprinten. Vriendelijke groet, gert bakker ( donderen)

Kappertjes

De Oost-Indische kers bloeit uitbundig en heeft voor een flinke oogst zaden gezorgd waar ik nu kappertjes van heb gemaakt. Omdat het dit jaar zoveel potten heeft opgeleverd wil ik er een aantal liever buiten de koelkast bewaren. Kan dat gewoon zo, in azijn of moet ik ze dan (water) cannen? Heeft iemand hier ervaring mee?



97 Views
Yvon
Yvon
yesterday

Ik vond deze op internet: https://foodinjars.com/blog/california-capers-aka-pickled-nasturtium-seeds/

Hier gaat het over wecken.


Ik zou denken: als je die met fermenteren maakt. Ipv met azijn dus de water en zout laten zuur worden, dan zou dat ook houdbaar moeten zijn. Maar dan inderdaad wel in de koelkast.

Liesette.schuurbiersLiesette.schuurbiers
Liesette.schuurbiers

Vraag over drukgewicht, druk en droogkoken.


Hoi allemaal


Ik lees sinds mei vooral mee, omdat ik nog niet durfde te beginnen. Na een aantal jaar wecken wilde ik dolgraag overstappen, maar vooral de druk opbouw vond/vind ik spannend. Nu staan dan toch eindelijk mijn eerste potten in de ketel.

op mijn canner zat een zwarte drukgewicht en heb ik los een rode nageleverd gekregen. Dit was incl. Ventilatiepijpje. Nu heb ik alleen het gewicht gewisseld en niet het pijpje. Was dit de juiste manier, vraag ik me nu af terwijl mijn potten een kwartier op druk staan.


124 Views

Ventiel voor 15 heeft een groter gaatje dan de 10 versie. Hier 2 weken bezig en alles naar wens. Goede potten gevonden met plop deksels, gaan hol staan met vacuüm. Bonen, soepgroenten, tomaten, vers appelsap. Er staat nog heel wat de wachten in de moestuin. Volg steeds de stapjes, 10 minuten stoomkolen, dan ventiel 10 erop. Gaat naar druk 10. Draaid rond als een stoommotor. 60 minuten laten gaan, dan verwarming uit, werk op inductie, laten afkoelen, dan deksel los, potten een 10 minuten laten staan, dan uit de drukpan. Dan 5 uurtjes afkoelen en de kast in. Hebben er al een 100 tal gedaan.

Canner

  • rdweijlingrdweijling
    rdweijling
  • JessicaJessica
    Jessica
  • henri4038henri4038
    henri4038
  • brigittap119brigittap119
    brigittap119
  • Esther Marks
    Esther Marks
bottom of page