top of page
Verste oogst van wortels en bieten

Onze visie

De opkomst van de pressure canner 

In Nederland zie je een duidelijke trend richting duurzaam voedsel. Lokaal je eten kopen, het kweken van je eigen groente en fruit en het conserveren van je eigen voedsel worden steeds populairder.

Pressure cannen past perfect in deze trend maar is hier nog vrij onbekend fenomeen. Dit willen we graag veranderen. Pressure Canning Nederland wil het mogelijk maken om de materialen die je nodig hebt om te cannen eenvoudig in Nederland te kunnen kopen: via onze website en winkels met een passie voor het klaarmaken van gezond eten.

Pressure cannen; voedsel met een laag zuurgehalte veilig conserveren  

In Noord-Amerika is deze methode al tientallen jaren bekend. Bijna een kwart van de Amerikaans huishoudens doet aan pressure canning. Maar in Nederland is dit een nog vrij onbekende methode.

Pressure Canning Nederland wil pressure cannen toegankelijk maken voor iedereen in Nederland omdat we enthousiast zijn over de mogelijkheden. Met de producten die we op de Nederlandse markt gaan introduceren kan iedereen groenten, vlees en vis conserveren. Houd onze website in de gaten voor meer relevante producten en services.

Ons team

Dit zijn de mensen achter de schermen van Pressure Canning Products, degenen die zorgen dat alles in goede banen geleid wordt en graag zorgen voor een fijne pressure can ervaring voor al onze klanten.

bottom of page