top of page

Webshop data

Dinsdag 12 november 

Zondag 24 november 

​Onze pressure can workshop is een gezellig dagje weg waarop je alles leert over het conserveren van voedsel met een pressure canner: zowel de theorie als de praktijk.  Kosten: 95,-

​

Dit zijn de belangrijkste onderwerpen die voorbij komen:

  •  Alles rondom pressure cannen: hoe doe je het nou eigenlijk?

  • Alle stappen die je doorloopt tijdens het pressure cannen. Waar moet je op letten?

  • Pressure can tijden: die verschillen namelijk per groente en vlees

  • En natuurlijk kun je alle vragen stellen die in je opkomen.

We geven je ook wat mee naar huis:

  • Een theorie boekje met daarin alles wat voorbij is gekomen

  • Een gevulde mason jar inclusief een mason jar opener  
     

Tijdens de dag voorzien we je van koffie, thee, wat lekkers en een lunch (je dieet wensen kun je aangeven bij de aanmelding)
 

De workshop wordt gegeven op de Communicatieweg 17 Mijdrecht in onze loods.  Wil je als je er toch bent nog wat producten aanschaffen, dan kan dat. 

​

De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 11. Als wij de workshop annuleren dan krijg je natuurlijk je geld terug. Voor alle andere voorwaarden, klik hier.

​​

Het wordt sowieso een leuke dag!

Dinsdag 12 november
11:00 - 15:00

Bedankt voor je registratie!

.

Zondag 24 november
10:00 - 14:00

Bedankt voor je registratie!

.

Meld het mij als er
nieuwe data zijn. 

bottom of page