top of page

Retourneren

Retourneren van je aankoop (herroepingsrecht)

 

Je mag de aankoop van producten binnen 14 dagen annuleren zonder dat je een reden hoeft te geven. Deze periode begint op de dag nadat jij het product hebt ontvangen.

Tijdens die periode moet je voorzichtig met het product en de verpakking omgaan. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet je het product met alle meegeleverde spullen en in de originele staat en verpakking aan ons terugsturen.

 

Als je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken, moet je dat binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons laten weten. Dit kun je doen via een standaardformulier dat je op onze website kunt vinden. Nadat je dit formulier aan ons hebt teruggestuurd, moet je ook het product binnen 5 dagen terugsturen. Je moet kunnen bewijzen dat je het op tijd hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld met een verzendbewijs.

Als je na de genoemde periodes die hierboven genoemd zijn in dit artikel niet hebt laten weten dat je je herroepingsrecht wilt gebruiken en/of het product niet binnen de genoemde termijn hebt teruggestuurd, is de koop definitief.

Als je iets terugstuurt, moet je zelf de verzendkosten betalen.

Als je iets hebt betaald en je stuurt het terug, zullen wij je binnen 14 dagen nadat we het teruggestuurde product hebben terug ontvangen, terugbetalen.

Dit doen we dus alleen als we het product hebben ontvangen of als je goed bewijs hebt dat je het hebt teruggestuurd.

Je kunt niet annuleren als de termijn van 14 dagen van het herroepingsrecht is verstreken.

Je kunt ook niet annuleren wanneer het product dat je hebt gekocht beschadigd is geraakt in de 14 dagen nadat het bij je is afgeleverd. Je zou bijvoorbeeld een uitpakfilmpje kunnen maken om met zekerheid te kunnen laten zien dat het probleem al bestond.

Op onze site vind je de complete algemene voorwaarden waarin we alles hebben vastgelegd met betrekking tot de levering van onze producten via de webshop.

bottom of page