top of page

Bestseller

Bekijk de webshop

Welkom bij Pressure Canning Products

'De Kenners onder de Canners'

Pressure cannen is de enige methode waarmee je voedsel met een laag zuurgehalte zoals groente, vlees en vis veilig kunt conserveren
zonder kans op botulisme.  

Het belangrijkste gereedschap wat je ervoor nodig hebt is de zogenaamde Pressure Canner. Een Pressure Canner heeft eigenlijk vrijwel dezelfde werking als een snelkookpan maar de opgebouwde druk en temperatuur in een Pressure Canner zijn hoger en van buitenaf controleerbaar. Dit is onmisbaar als je veilig onder hoge druk wil conserveren. Een Pressure Canner kan een temperatuur bereiken van 121 graden en hiermee wordt de botulisme bacterie gedood wat niet mogelijk is met wecken. 

Nützliche Informationen

Pressure Canners sind in den Niederlanden noch relativ unbekannt. Tatsächlich gibt es derzeit nur eine Website, die relevante Informationen hierzu bereitstellt: www.boerderijineenrijtjeshuis.nl. Sie haben auch eine schöne Youtube Kanal und ein Klasse über alles, was Sie über Pressure Canning wissen müssen. Und was für uns Niederländer ganz praktisch ist, sie haben alle amerikanischen Größen auf Liter und Kilo umgestellt und bieten auch die Möglichkeit, Schraubtöpfe zu verwenden. Spart jede Menge Kopfschmerzen.

Kontakt

376B5E20-5258-4784-9A65-88619DB77C18_1_105_c.jpeg

Bedankt!

bottom of page