Webshop-Daten
Sonntag, 4. August, 10:00 - 14:00 Uhr
Mittwoch, 4. September, 10:00 - 14:00 Uhr
​Unser Canning-Workshop ist ein unterhaltsamer Tag, an dem Sie alles über die Konservierung von Lebensmitteln mit einem Canner lernen: sowohl in Theorie als auch in der Praxis.
​
Dies sind die wichtigsten behandelten Themen:
-
Alles zum Thema pressure canning: Wie macht man das eigentlich?
-
Alle Schritte, die Sie während der pressure canning durchlaufen. Worauf sollten Sie achten?
-
Die Druckzeiten können je nach Gemüse und Fleisch unterschiedlich sein
-
Und natürlich können Sie alle Fragen stellen, die Ihnen in den Sinn kommen.
We geven je ook wat mee naar huis:
-
Een theorie boekje met daarin alles wat voorbij is gekomen
-
Een gevulde mason jar inclusief een mason jar opener
Tijdens de dag voorzien we je van koffie, thee, wat lekkers en een lunch (je dieet wensen kun je aangeven bij de aanmelding)
De workshop wordt gegeven op de Oudhuijzerweg 67 in Wilnis in onze loods. Je kan langs de weg gratis parkeren. Wil je als je er toch bent nog wat producten aanschaffen, dan kan dat.
​
De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 12. Als wij de workshop annuleren dan krijg je natuurlijk je geld terug. Voor alle andere voorwaarden, klik hier.
​​
Het wordt sowieso een leuke dag!