top of page
Verste oogst van wortels en bieten

Our vision

The rise of the pressure canner 

The emergence of the pressure canner

In recent years, the Netherlands has witnessed a remarkable resurgence of sustainable food practices, with a renewed focus on local sourcing, growing your own food and preserving your own food.

Pressure cannen; voedsel met een laag zuurgehalte veilig conserveren  

In Noord-Amerika is deze methode al tientallen jaren bekend. Bijna een kwart van de Amerikaans huishoudens doet aan pressure canning. Maar in Nederland is dit een nog vrij onbekende methode.

Pressure Canning Nederland wil pressure cannen toegankelijk maken voor iedereen in Nederland omdat we enthousiast zijn over de mogelijkheden. Met de producten die we op de Nederlandse markt gaan introduceren kan iedereen groenten, vlees en vis conserveren. Houd onze website in de gaten voor meer relevante producten en services.

Ons team

Dit zijn de mensen achter de schermen van Pressure Canning Products, degenen die zorgen dat alles in goede banen geleid wordt en graag zorgen voor een fijne pressure can ervaring voor al onze klanten.

bottom of page