Webshop data
Sunday, August 4, 10:00 AM - 2:00 PM
Wednesday, September 4, 10:00 AM - 2:00 PM
Our pressure can workshop is a fun day out where you will learn everything about preserving food with a pressure canner: both theory and practice.
​
These are the most important topics covered:
-
Everything about pressure canning: how do you actually do it?
-
All the steps you go through during pressure canning. What should you pay attention to?
-
Pressure can times: they differ per vegetable and meat
-
And of course you can ask any questions that come to mind.
We geven je ook wat mee naar huis:
-
Een theorie boekje met daarin alles wat voorbij is gekomen
-
Een gevulde mason jar inclusief een mason jar opener
Tijdens de dag voorzien we je van koffie, thee, wat lekkers en een lunch (je dieet wensen kun je aangeven bij de aanmelding)
De workshop wordt gegeven op de Communicatieweg 17 Mijdrecht in onze loods. Wil je als je er toch bent nog wat producten aanschaffen, dan kan dat.
​
De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 11. Als wij de workshop annuleren dan krijg je natuurlijk je geld terug. Voor alle andere voorwaarden, klik hier.
​​
Het wordt sowieso een leuke dag!