top of page

Pressure Canning NL Community

Openbaar·523 Canner

Welkom Pressure Canners!


Leuk dat je een onderdeel bent van deze groep. Wij hebben voor jullie een video gemaakt die je meeneemt door de verschillende mogelijkheden van de community. Tip: Bekijk deze eerst voordat je actief aan de slag gaat.




Dit is de link voor de mobiele app:

http://www.mobileapp.app/to/xD8IWoG?ref=mam 


Hoe kan ik hier foto's posten?

.


55 weergaven
samuelvelghe
7 uur geleden

Ok bedankt

Eerste reeks

Heel blij met de canmate die ik vorige week heb aan gekregen, vandaag voor de eerste keer gebruikt voor 1,6kg boontjes, alles liep perfect


57 weergaven

Lever cannen?

Om nóg meer ruimte in mijn vriezer(tje) te maken, zou ik de vele bison levers die ik heb willen verwerken. Zou toch mogelijk moeten zijn, gezien het feit dat je in Frankrijk allerlei soorten paté’s en fois gras in blik kan kopen? Maar het is voor Amerikanen kennelijk ‘not done’ aangezien je geen purées (zoals pumpkin puree dat veel in de Amerikaanse keuken wordt gebruikt) ‘mag’ cannen. Er is ook niet of nauwelijks receptuur te vinden over lever in de PC.


Hoe doen de Fransen dat dan? Ik heb een paar jaar geleden potjes ‘grattons de canard’ gekocht. Dat is ook een dichte massa, maar wél gecannt. Dan zou je denken dat het toch mogelijk moet zijn om lever, in de vorm van paté of op andere wijze in te kunnen blikken?

Heeft iemand daar ervaring mee?



36 weergaven
Claudia
Claudia
5 uur geleden

Ik heb in het Engels gezocht en dan komt Google met allerlei recepten op YouTube

(liver recipe pressure canning) .. ff proberen zo te zoeken wellicht zit er n recept tussen ..

bottom of page