top of page
Foto van schrijverPressure Canning Products

Goulash maken en pressure cannen


Mason jat gevuld met goulash dat is gepressure canned

Ingrediënten voor 6 pints en 3 quarts:


1 kg sukadelap of riblap

300 gr uien

1 paprika

140 gr tomatenpuree

300 ml runderbouillon

1 laurierblad

2 tl paprikapoeder

Zout en peper naar smaak












Dit is een leuk recept dat je op verschillende manieren kan serveren. Dit kan op pasta, aardappels, aardappelpuree of op rijst jij verzint het maar! Je kan zelfs voor het gemak een pot gepressure cande aardappels opentrekken en dan ben je echt lekker snel klaar! Dit zijn de stappen van dit recept. Wil je weten hoe je stap voor stap moet pressure cannen klik dan HIER


  1. Snijd het vlees, de uien en de paprika.

  2. Bruin het vlees in een grote pan en voeg daar allee groente en andere ingrediënten aan toe.

  3. Sudder de goulash tot de groente zacht is.

  4. Verwijder de laurierbladeren en vul je potten. Prik met een stokje de luchtbellen uit de potten, maak de randen schoon met azijn en draai de deksel er vingervast op.

  5. Vul de canner met 3 liter heet water (max 80 graden).

  6. Pressure can tijden:

    1. 75 min voor pints

    2. 90 min voor quarts




Webshop voor verschillende pressure can producten zoals een pressurecanner, glastang, trechters, mason jars en meer.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page