Ingrediënten voor 6 pints en 3 quarts:
1 kg sukadelap of riblap
300 gr uien
1 paprika
140 gr tomatenpuree
300 ml runderbouillon
1 laurierblad
2 tl paprikapoeder
Zout en peper naar smaak
Dit is een leuk recept dat je op verschillende manieren kan serveren. Dit kan op pasta, aardappels, aardappelpuree of op rijst jij verzint het maar! Je kan zelfs voor het gemak een pot gepressure cande aardappels opentrekken en dan ben je echt lekker snel klaar! Dit zijn de stappen van dit recept. Wil je weten hoe je stap voor stap moet pressure cannen klik dan HIER
Snijd het vlees, de uien en de paprika.
Bruin het vlees in een grote pan en voeg daar allee groente en andere ingrediënten aan toe.
Sudder de goulash tot de groente zacht is.
Verwijder de laurierbladeren en vul je potten. Prik met een stokje de luchtbellen uit de potten, maak de randen schoon met azijn en draai de deksel er vingervast op.
Vul de canner met 3 liter heet water (max 80 graden).
Pressure can tijden:
75 min voor pints
90 min voor quarts
Comments