Hoi Allemaal,
Afgelopen zondag heb ik het geluk gehad om een ongebruikte pressure can te kunnen kopen via marktplaats, voor echt een geweldige prijs! (oorspronkelijk bij deze webshop gekocht)
Ik was mij al een tijdje aan het inlezen en heb gelijk allerlei accessoires besteld, dus komend weekend ga ik voor het eerst cannen!
Ik heb ook het receptenboekje besteld en in combinatie met alle beschikbare informatie moet het goedkomen.
Alleen is het mij niet duidelijk geworden hoe de tijd nou bepaald wordt? Stel ik pas een recept uit het boekje aan door er meer groente aan toe te voegen, hoe bepaal ik dan de tijd?
Verder zal ik in de community vooral een stille lezer en van achter mijn scherm genieten van al jullie tips en recepten.
Groetjes Esther
Hoi.
Je kan varkensvlees (voor shoarma of bami) prima cannen, en de gewenste kruiden toevoegen tijdens het cannen. Dat geldt ook voor bami prutje.
Wat ik dan weer niet zou doen is croma gebruiken, of eieren. Iha wordt namelijk afgeraden zuivel te gebruiken bij cannen. Vervangen door een plantaardige olie dus. Prei kan dan weer wel.
Noedels voor bami kan je niet mee cannen.