top of page

Pressure Canning NL Community

Öffentlich·680 Canner

ree

Ik voorzie een aardige oogst Patisson, iemand ervaring met cannen van deze vrucht? Ik oogst ze jong, dan zijn ze niet zo hard maar ook niet zo lang bewaarbaar. Ik heb nog ladingen gefermenteerde, en verwerkt in chutney en jams en en op zoetzuur van vorig jaar. Dus ik dacht, misschien in de pressure canner, kan dat? En hoe lang?

Officieel is het een pompoen, maar jong geoogst meer als een courgette.

lanulla
lanulla
Aug 29, 2024

Je kunt pattisons ook wecken met annanassap.

Kundendienst

Kontakt

info@Pressurecanning.nl

Bestellen und liefern

Zahlen

Retournieren

Garantie & reparatur

Pressure Canning Products

Genieweg 6

3641 RH Mijdrecht

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Geschäftsbedingungen

Datenschutzrichtlinie

Handelskammernummer: 91190312

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer: NL865577286.B01

.

.

bottom of page