top of page

Pressure Canning NL Community

Public·580 Canner

Kappertjes

De Oost-Indische kers bloeit uitbundig en heeft voor een flinke oogst zaden gezorgd waar ik nu kappertjes van heb gemaakt. Omdat het dit jaar zoveel potten heeft opgeleverd wil ik er een aantal liever buiten de koelkast bewaren. Kan dat gewoon zo, in azijn of moet ik ze dan (water) cannen? Heeft iemand hier ervaring mee?



97 Views
Yvon
Yvon
yesterday

Ik vond deze op internet: https://foodinjars.com/blog/california-capers-aka-pickled-nasturtium-seeds/

Hier gaat het over wecken.


Ik zou denken: als je die met fermenteren maakt. Ipv met azijn dus de water en zout laten zuur worden, dan zou dat ook houdbaar moeten zijn. Maar dan inderdaad wel in de koelkast.

Canner

  • rdweijlingrdweijling
    rdweijling
  • JessicaJessica
    Jessica
  • henri4038henri4038
    henri4038
  • brigittap119brigittap119
    brigittap119
  • Esther Marks
    Esther Marks
bottom of page