top of page

Pressure Canning NL Community

Openbaar·261 Canner

Welkom Pressure Canners!


Leuk dat je een onderdeel bent van deze groep. Wij hebben voor jullie een video gemaakt die je meeneemt door de verschillende mogelijkheden van de community. Tip: Bekijk deze eerst voordat je actief aan de slag gaat.



 

Dit is de link voor de mobiele app:

http://www.mobileapp.app/to/xD8IWoG?ref=mam 


Astrid Wildekamp
Lisa Moll
Sabrina Vermeer-Bongers
stephaniebakker211

Heerlijk van wat je normaal weg gooit invriezen totdat je een zak vol hebt en dan bouillon van maken!

Latoya Molevelt
Laura
Anna zelfvoorzienend

Ja mooi alle restjes gebruiken, doe ik hier ook en wat er dan nog van over is gaat naar de kippen, krijg ik er eieren en kippenvlees voor terug.

Like

Hallo :)

kan ik onderstaande in de pc doen?


750 gram half om half gehakt

  • 5 uien fijngesneden

  • 1,5 bollen knoflook fijngesneden

  • 0,5 bos bleekselderij de stengels fijngehakt


Sabrina Vermeer-Bongers
Laura
Laura
eergisteren

Kan zeker! Ik gebruik bij boullion blokjes wel gistvrije. (Al zal het niet veel zijn)

Like

Hey hey,


Zonet ben ik gaan wandelen en heb ik een zalig grote tamme kastanjeboom tegen gekomen.. Natuurlijk heb ik hier wat kastanjes geraapt, maar nu vroeg ik me af of iemand het al eens aangedurfd heeft dit te cannen. Lijkt me superhandig!

Groetjes,

Kel

debopat63
Anne
Anna zelfvoorzienend
Anne
Anne
eergisteren

Ja lijkt me inderdaad super handig voor het verwerken in recepten daarna. Ben ook benieuwd of iemand hier een werkwijze voor heeft.

Like
bottom of page