top of page

Meilleures ventes

Bekijk de webshop

Welkom bij Pressure Canning Products

'De Kenners onder de Canners'

Pressure cannen is de enige methode waarmee je voedsel met een laag zuurgehalte zoals groente, vlees en vis veilig kunt conserveren
zonder kans op botulisme.  

Het belangrijkste gereedschap wat je ervoor nodig hebt is de zogenaamde Pressure Canner. Een Pressure Canner heeft eigenlijk vrijwel dezelfde werking als een snelkookpan maar de opgebouwde druk en temperatuur in een Pressure Canner zijn hoger en van buitenaf controleerbaar. Dit is onmisbaar als je veilig onder hoge druk wil conserveren. Een Pressure Canner kan een temperatuur bereiken van 121 graden en hiermee wordt de botulisme bacterie gedood wat niet mogelijk is met wecken. 

Informations utiles

La mise en conserve sous pression est encore relativement peu connue aux Pays-Bas. En fait, il n’existe actuellement qu’un seul site fournissant des informations pertinentes à ce sujet :boerderijineenrijtjeshuis.nl. Ils ont également une jolie chaîne YouTube. À partir de la mi-août, ils proposeront également un cours sur tout ce qu’il faut savoir sur la mise en conserve sous pression. Et ce qui est très pratique pour nous, Néerlandais, c'est qu'ils ont converti toutes les tailles américaines en litres et en kilos et offrent également la possibilité d'utiliser des pots à vis. Cela évite beaucoup de maux de tête.

Contact

376B5E20-5258-4784-9A65-88619DB77C18_1_105_c.jpeg

Merci!

bottom of page