top of page

Pressure Canning NL Community

Public·680 Canner

Hallo Allemaal,


Net nieuw in de community. Vandaag voor het eerst de Pressure Canner gebruikt voor sperzieboontjes. Nu gebruik ik herbruikbare potten van supermarkt. Ik vermoed dat ik iets verkeerd heb gedaan want ze zijn geen van allen vacuüm. (Zijn nog niet afgekoeld) Heb de warme methode gebruikt. Kan ik ze evt opnieuw in de canner gooien?

Vind het zo zonde van mijn boontjes uit de moestuin…

Iemand tips


ree


lindaottens28
19 août 2024

Dank voor jullie reacties. Helaas gebeurde er niks met de potten. Nog steeds niet vacuüm getrokken. Had me aan het juiste proces gehouden. Heb je online cursus aangeschaft Lisa. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ze nog een keer gecand. Dan maar wat (te) gare boontjes. Heb er ietsje meer gekookt water bij gedaan. (Had me keurig aan de 2,5 cm gehouden de eerste keer) Randen afgenomen met azijn doekje.

Opnieuw gecand. En ze zijn dicht!!

Blij mee. Al doende leert men zeggen ze toch.

Service client

Contact

info@pressurecanning.nl

Commande et livraison

Payer

Retours

Garantie et réparation

Pressure Canning Products

Communicatieweg 17

3641 SG Mijdrecht

Tél. 085 800 2444 (du lundi au vendredi)

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Conditions générales de vente

politique de confidentialité

Numéro de chambre de commerce : 91190312

Numéro de TVA : NL865577286.B01

 

bottom of page