top of page

Pressure Canning NL Community

Public·680 Canner

Ik wil van de week pompoenen soep maken en een gedeelte cannen. Moet ik de soep helemaal maken tot het gaar is en dan nog in de canner?

En voor hoelang moet ik het cannen in 1 liter potten?

Ik hoop dat iemand antwoord weet op mijn vragen.

Alvast bedankt als je de moeite wilt nemen om mij te helpen.

242 vues

Je mag pompoensoep niet pureren vóór het pressure cannen omdat gepureerde pompoen de warmte niet goed geleidt, waardoor de kern van het product niet voldoende verhit wordt om schadelijke bacteriën, zoals die van botulisme, te doden. Dit kan leiden tot bederf of ernstige gezondheidsrisico's. De pompoen moet in blokjes worden bewaard en pas na het openen van de pot gepureerd worden.

Service client

Contact

info@pressurecanning.nl

Commande et livraison

Payer

Retours

Garantie et réparation

Pressure Canning Products

Communicatieweg 17

3641 SG Mijdrecht

Tél. 085 800 2444 (du lundi au vendredi)

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Conditions générales de vente

politique de confidentialité

Numéro de chambre de commerce : 91190312

Numéro de TVA : NL865577286.B01

 

bottom of page