top of page

Pressure Canning NL Community

Public·680 Canner

Hallo,

Nu het fruit weer begint te komen ben ik van plan om pie filling (taartvulling) te cannen .

Maar in elk recept dat ik vind wordt er gebruik gemaakt van clear gel for cooking wat ik hier in Belgie niet kan vinden.

Hoe vervang ik het of waar vind ik het of kan ik het uit het recept laten.


Vriendelijke groetjes Ingrid

243 vues
Merel
Merel
Jun 23

Ik vind toevallig deze 'pie filling' zonder gebruik van 'clear jel'. Misschien het proberen waard?


Homemade Apple Pie Filling with No Clear Jel | Cosmopolitan Cornbread

Service client

Contact

info@pressurecanning.nl

Commande et livraison

Payer

Retours

Garantie et réparation

Pressure Canning Products

Communicatieweg 17

3641 SG Mijdrecht

Tél. 085 800 2444 (du lundi au vendredi)

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Conditions générales de vente

politique de confidentialité

Numéro de chambre de commerce : 91190312

Numéro de TVA : NL865577286.B01

 

bottom of page