top of page

Pressure Canning NL Community

Public·680 Canner

ree

Het is weekend dus maar een klein voorraadje pastasaus gemaakt. Wel zo makkelijk dat je dat op een drukke dag dan zo van de plank kan trekken. Gemaakt aan de hand van het safe and tested recept van bernardin. Toch vind ik het wel een beetje spannend zo de eerste keer iets met veel vlees. 😅

Gaan jullie nog iets leuks/lekkers cannen dit weekend?

Ziet er erg lekker uit jammie

Service client

Contact

info@pressurecanning.nl

Commande et livraison

Payer

Retours

Garantie et réparation

Pressure Canning Products

Communicatieweg 17

3641 SG Mijdrecht

Tél. 085 800 2444 (du lundi au vendredi)

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Conditions générales de vente

politique de confidentialité

Numéro de chambre de commerce : 91190312

Numéro de TVA : NL865577286.B01

​

 

bottom of page