top of page

Pressure Canning NL Community

Public·680 Canner

Goedemorgen,

Sinds een paar weken heb ik een pressure canner en ben ik me flink aan het inlezen. Ik zie in Amerikaanse filmpjes dat er bij het inmaken van tomaten(saus) altijd acid of citroensap toegevoegd wordt. Is dit noodzakelijk? Verandert dit de smaak niet?

Hoi Inge, tomaten zitten net als peren op de grens of ze veilig ingemaakt kunnen worden of geweckt kunnen worden via de waterbad methode, ( dit is dus niet pressure cannen). Door het product iets zuurder te maken zakt het onder de veilige grens van 4.5 PH, om die reden wordt er vaak azijn of citroensap aan toegevoegd. Het hangt er vanaf hoeveel zuur je toevoegt of je het terug proeft in je saus.

Service client

Contact

info@pressurecanning.nl

Commande et livraison

Payer

Retours

Garantie et réparation

Pressure Canning Products

Communicatieweg 17

3641 SG Mijdrecht

Tél. 085 800 2444 (du lundi au vendredi)

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Conditions générales de vente

politique de confidentialité

Numéro de chambre de commerce : 91190312

Numéro de TVA : NL865577286.B01

 

bottom of page