Lieve Lisa,
Dit is niet direct een post over cannen, maar wel over jou en PCN. Wat vond ik het ontzettend leuk om je te ontmoeten gisteren op de Moestuinbeurs. Ook gek, omdat ik jou natuurlijk gelijk herken en het idee heb dat we elkaar kennen, terwijl jij geen idee hebt wie ik ben.
Zo ongeveer rond de tijd dat jij je eerste workshop startte gingen wij verhuizen van de Randstad naar een gehucht in Overijssel aan de Duitse grens. Toen dacht ik, die eerste workshop komt niet echt uit, ik ga wel naar de volgende. Inmiddels ben ik nog steeds niet geweest en heb ik nog steeds geen canner. Ik wil heel graag, maar met een oud klushuis zijn er helaas andere prioriteiten.
Totdat ik zelf kan beginnen blijf ik gewoon heerlijk genieten van de posts hier op het forum en van je video’s. Dank je wel, voor wat…
Er zijn mensen die aardappelen droog cannen. Maar de doree aardappelen zijn te kruimig. Je kan het proberen om een klontje boter erbij in het water te doen. En dan bij gebruik de aardappelen in een ovenschotel met wat roomboter in de oven te verhitten. In dit geval ook zeker niet blancheren. Want kruimige aardappelen zijn daar echt niet geschikt voor. Al kunnen anderen natuurlijk een andere mening hebben...