top of page

Pressure Canning Ned groep

Openbaar·35 leden
Vastgezette post


Welkom bij de Pressure Canning Community! In deze video geef ik een korte uitleg over hoe de groep werkt op je laptop of computer en wat je allemaal hier kunt vinden en/of plaatsen.Pressure Canning Products
Michelle Z.

Top app.

Like

Heeft iemand al eens rijst gecand?

Helaas mag je geen rijst en andere graan producten zoals pasta pressure cannen. Deze producten lossen op tijdens het pressure cannen en maken de inhoud ook te dik waardoor de hitte misschien niet helemaal tot het midden van de pot kan binnen dringen. Dan kan je helaas niet met zekerheid zeggen dat alle bacteriën gedood zijn.

Like

Dag allen, leuk om mee te doen. Net als velen voor mij... redelijk nieuw met moestuinieren, ik doe maar wat eigenlijk in mijn achtertuin. Cannen was ik al bekend mee, het wachten was op die PC waarbij ik altijd zo jaloers keek naar de YouTube kanalen vanuit de USA. Nu eindelijk kan ik hem zelf gaan gebruiken. Mijn eerste PC project gaat aardappelen worden. Met WBC heb ik al veel met tomaten en groenten gedaan. Op naar een mooie site waar iedereen zijn / haar hart kan ophalen... en die recepten, laat die maar doorkomen!

Lisa Moll

Community Richtlijnen

Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...
bottom of page