top of page

Pressure Canning NL Community

Openbaar·662 Canner

Graag beginnen;-)

Hallo Allemaal


Ik wil binnenkort graag gaan beginnen met pressure cannen;-)

Hebben jullie tips wat je achteraf mischien gemist heb?

K wil graag zo goed mogelijk voorbereid zijn.. dankjewel allemaal


Liefs

494 weergaven

Ik heb onlangs een workshop gevolgd bij de dames van pressurecanning.nl, zeker een aanrader.

Na deze workshop ben ik nu ongeveer een maandje aan het cannen en heb al een paar keer wat gemaakt. Bv pastasaus, aardappels, kidneybonen, aardappelsoep etc.

Al mijn tips zouden terug komen op: Begin klein en geniet van je werk. Waardoor je het leuk houdt voor jezelf.

Begin met makkelijke producten, (zoals bv een groente naar keuze). Maak een klein aantal potten, proef ze voordat je dit product nog een keer (in bulk) cant.

Lisa verkoopt ook een Ebook met recepten en pressure van tijden voor naar 15,-€, ook een aanrader.

Succes en veel plezier !

Edited
bottom of page